Τα παιδιά μας αγωνίζονται για τα παιδιά

Υπάρχουν αγώνες που κρίνουν τίτλους. Υπάρχουν αγώνες που κρίνουν κατηγορίες. Υπάρχουν, όμως, και κάποιοι άλλοι αγώνες πιο σημαντικοί, με έπαθλο τη στήριξη και τη βοήθεια σε παιδιά που δίνουν καθημερινά τη δική τους «μάχη».

Η Δάφνη Π.Φαλήρου διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, στο γήπεδο «Σωτ. Αγγελόπουλος», σε συνεργασία με το Σωματείο ΠΑΙ.Δ.Υ και υπό την αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, τουρνουά ποδοσφαίρου, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την αγορά εξοπλισμού για το χειρουργικό τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί Πασχαλινό Bazaar για την ενίσχυση του Σωματείου ΠΑΙ.Δ.Υ. Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν τμήματα από την Ακαδημία της ομάδας μας, καθώς και αντίστοιχα τμήματα από τις ομάδες: Π.Φάληρο, Κοψαχείλα, Ταταύλα, Ιωνες Π.Φαλήρου, ΠΑΟ Ρουφ, Αρης Καλαμακίου, Ολυμπιακός Αλίμου, Ακαδημία Ταράση, Φωστήρας Ηλιούπολης, ΠΑΣ Αθηνών, Αθηναϊκή Αγ.Δημητρίου, Αριστόνικος Ladies, Ατλας Κυψέλης, Τράχωνες και Μίλωνας. Επίσης με δικές του ομάδες θα συμμετάσχει το ΠΑΙ.Δ.Υ .

Την Κυριακή 14 Απριλίου, σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο «Σωτ. Αγγελόπουλος», ώστε να γίνουμε, οι καλύτεροι «συμπαίκτες» εκείνων των παιδιών που έχουν ανάγκη από την υποστήριξη μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Go to Top