Στους «4» της ΕΠΣΑ η Κ18, άτυχη η Κ-16

Περηφάνια. Για τα όσα έχουν πετύχει φέτος τα παιδιά μας. Συγχαρητήρια και μόνο αξίζουν για την προσπάθεια τους. Και στις νίκες, αλλά και στις ήττες, εμείς θα είμαστε δίπλα τους.

Για να πανηγυρίσουμε, όπως συνέβη το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο του Ρουφ, όπου η Κ18 χάρη στα τέρματα των Κωνσταντινίδη και Σανζόνι επικράτησε με 2-1 του ΑΟ Χαϊδαρίου παίρνοντας το εισιτήριο για την 4άδα του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Πλέον μπροστά της υπάρχει ακόμα μια μεγάλη πρόκληση, καθώς στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης, με το ταβάνι μας να το έχουμε οριοθετήσει στον… ουρανό. Θα είμαστε όμως δίπλα στα παιδιά μας για να τους διδάξουμε ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο χαρές, αλλά και λύπες. Να τους πούμε ότι μέσα από τις δύσκολες στιγμές μπορούν να βγουν ακόμα πιο δυνατά.

Όπως συνέβη με τα παιδιά της Κ16, που αν και κατέθεσαν ακόμα και την ψυχή τους κόντρα στον Ατρόμητο Χαλανδρίου, είδαν την τύχη να τους γυρνά την πλάτη στις καθυστερήσεις. Η ήττα με 1-0 σταμάτησε την πορεία της στην 8άδα του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ, δεν μπορεί όμως να σταματήσει την πορεία των παιδιών μας προς το να γίνουν ακόμα καλύτερα και να διεκδικήσουν πολλά περισσότερα στο μέλλον.


Η διοίκηση της Δάφνης Π.Φαλήρου, οι προπονητές, όλοι όσοι περνούν καθημερινά ατελείωτες ώρες με τα παιδιά μας, συγχαίρουν την ομάδα Κ18 για την πρόκρισή της στην 4άδα του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ, καθώς και την ομάδα Κ16 για την πορεία της στο δικό της πρωτάθλημα.

Τα καλύτερα είναι άλλωστε μπροστά μας!!

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Go to Top