Δάφνη Π.Φαλήρου – Κηφισιά 2010: 3-0

Δάφνη Π.Φαλήρου – Κηφισιά 2010: 3-0 Ένα ακόμα βήμα, έγινε από την ομάδα μας.

Η Δάφνη Π.Φαλήρου επικράτησε με 3-0 της Κηφισιάς για την 6η αγωνιστική της Β’ΕΠΣΑ, παραμένοντας στην κορυφή του ομίλου της. Η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο δεν παρουσιάστηκε σύμφωνα με τις δυνατότητές της και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς να έχει υπάρξει κάποια σημαντική στιγμή μπροστά στις δύο εστίες. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, η Δάφνη Π.Φαλήρου, ανέβασε την απόδοσή της, πίεσε στην αντίπαλό της και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Κάκαζη, στο 63ο λεπτό, στην πρώτη ουσιαστικά επαφή του με την μπάλα, καθώς είχε μπει αλλαγή δύο λεπτά νωρίτερα. Το 2-0 έγινε με ωραίο σουτ του Ποζίδη μέσα από την περιοχή στο 81ο λεπτό, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μπεκατώρος στο 86ο λεπτό, έπειτα από ατομική ενέργεια και αφού πέρασε και το αντίπαλο γκολκίπερ.

ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ (Βαγ. Σάπκας): Λαχανάς, Ιωαννίδης, Πάλλας, Καραβίδας, Κόθρας, Μουχαμέντι (Βλαχάκης Ε.), Καββαδίας (11’ λ.τ. Μπεκατώρος), Λυκουρόπουλος (53’ Βλαχάκης Ι.), Μιρβελασβίλι (61’ Κάκαζης), Ποζίδης, Κωνσταντινίδης.

ΚΗΦΙΣΙΑ 2010: Γαϊτανίδης, Θανάσουλας (19’ λ.τ. Πετράκης), Χαραλαμπίδης, Μητρόπουλος, Κανταναδέλης (51’ Μπαρούνας), Χατζηϊωαννίδης, Νταβούλ, Ντέντια, Παπαϊωάννου, Κλάδης (76’ Κοντοφρύος), Γογγολίδης (55’ Κυριακόπουλος).

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Go to Top