ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

Μια ακόμα εβδομάδα επίπονης δουλειάς και προπονήσεων ολοκληρώθηκε για την ομάδα μας.

Στο διάστημα αυτό η Δάφνη Π.Φαλήρου έδωσε δύο φιλικούς αγώνες προετοιμασίας, όπου πήραν χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή, Βαγγέλη Σάπκα, όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες. Αυτό που κρατάμε στο τέλος και αυτού του κύκλου των προπονήσεων είναι η εικόνα βελτίωσης που παρουσίασε η ομάδας μας, αλλά και το ότι και στα δύο φιλικά, παιδιά που προέρχονται από της Ακαδημία μας ήταν στο αρχικό σχήμα. Είναι χαρακτηριστικό πως χρόνο συμμετοχής πήραν παίκτες που έχουν γεννηθεί το 1999, 2001, 2002, 2003 καθώς και το 2004.

Την περασμένη Τετάρτη (26/8) η Δάφνη Π.Φαλήρου αντιμετώπισε εκτός έδρας τον ΓΣ Αργυρούπολης. Η ομάδα μας επικράτησε 2-1, με σκόρερ και των δύο τερμάτων τον Κόγια. Στην αρχική 11άδα ξεκίνησαν οι: Μπότος, Καραβίδας, Χριστόπουλος, Ιωαννίδης, Πάλλας, Γιαννούλης, Λύκου, Ποζίδης, Ευθυμίου, Κωνσταντινίδης, Φέρτης. Επίσης έπαιξαν οι: Αφεντόπουλος, Βλαχάκης Γ., Βλαχάκης Μ., Σανζόνι, Μπούμπαρης, Κοντομάνος, Κόγιας, Πυλαρινός, Μιρβελασβίλι, Τσαλε και Μπέκιος.

Το Σάββατο (29/8) η ομάδα μας αντιμετώπισε εκτός έδρας τον ΑΟ Χαϊδαρίου, επικρατώντας με 3-1. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι, ενώ για την ομάδα μας, δύο γκολ πέτυχε ο Βλαχάκης Μ. και ένα ο Λυκουρόπουλος.

Στο φιλικό ξεκίνησαν οι: Μπότος, Κόθρας, Χριστόπουλος, Ιωαννίδης, Παλλάς, Σανζόνι, Λυκουρόπουλος, Χοτζάι, Ευθυμίου, Βλαχάκης Μ., Μιρβελασβίλι. Επαιξαν επίσης οι: Αφεντόπουλος, Κόγιας, Καραβίδας, Καρυπίδης, Φέρτης, Μπέκιος, Κοντομάνος, Πυλαρινός, Μπούμπαρης και Τσαλε.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Go to Top