Και το ταξίδι συνεχίζεται...

Η ομάδα μας ξεπέρασε και το εμπόδιο του Αγίου Δημητρίου και πλέον αυτή την Κυριακή (4:15μμ - Σωτ. Αγγελόπουλος) έχει μπροστά της μια ακόμα πρόκληση, καθώς αντιμετωπίζει τον Ήφαιστο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΑ.

Με την αρχή να μοιάσει ιδανική, η Δάφνη Π.Φαλήρου θα διεκδικήσει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.
Σημαντικούς αγώνες δίνουν το διήμερο και τα τμήματα υποδομής της Δάφνης Π.Φαλήρου. Στο πλαίσιο των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΑ, η Κ18 αντιμετωπίζει το Σάββατο εκτός έδρας την Καλλιθέα, ενώ η Κ16 υποδέχεται την ίδια μέρα τη Διάνα Ηλιούπολης. Η Κ15 θα παίξει την Κυριακή εκτός έδρας με τον ΑΟ Ιλίου και τέλος η Κ14, υποδέχεται το Σάββατο τους Τράχωνες.
Παράλληλα, όλα σχεδόν τα τμήματα της Ακαδημίας μας συμμετέχουν και αυτό το σαββατοκύριακο τόσο στο τουρνουά «Respect», όσο και σε φιλικά παιχνίδια.
Με τις μέρες να είναι δύσκολες, η Δάφνη Π.Φαλήρου τηρεί κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο για όλα τα τμήματα της Ακαδημίας της, ελπίζοντας ότι σύντομα θα μπορούμε να βρεθούμε στο πλευρό των παιδιών μας, καθώς και της πρώτης ομάδας που δίνει τη δική της «μάχη» στην Α’ ΕΠΣΑ.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Go to Top