Ο Βαγγέλης Σάπκας έδωσε το στίγμα...

Ο καταρτισμός των ομίλων και η κλήρωση του πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή, σήμαναν ουσιαστικά και την επίσημη έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν της Α’ ΕΠΣΑ.

Η Δάφνη Π.Φαλήρου, βρίσκεται στον πρώτο όμιλο και ξεκινά τις υποχρεώσεις της στις 26 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την Αγ. Παρασκευή. Για την κλήρωση, καθώς και για το φετινό πλάνο, μίλησε ο τεχνικός της ομάδας μας, Βαγγέλης Σάπκας. «Βρισκόμαστε πλέον και επίσημα στο κατώφλι της νέας σεζόν. Με τα όσα έχουν συμβεί τα δύο τελευταία χρόνια εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, αυτό που όλοι ευχόμαστε είναι το πρωτάθλημα να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί κανονικά χωρίς απρόοπτα και να παραμείνουμε υγιείς και ασφαλείς.

Οσον αφορά στην κλήρωση, είναι δεδομένο ότι η περυσινή διακοπή επηρέασε όλες τις ομάδες. Οι παίκτες ουσιαστικά επιστρέφουν στην δράση έπειτα από περίπου έντεκα μήνες, αφού τελευταίο επίσημο ματς το είχαμε δώσει την 1η Νοεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι όλοι μας ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία με πρώτο στόχο να μπορέσουμε να μπούμε όσον το δυνατόν πιο άμεσα στον αγωνιστικό ρυθμό. Σίγουρα είναι πρόωρο να γίνουν προβλέψεις για το τι μπορεί η Δάφνη Π.Φαλήρου να πετύχει φέτος. Αλλωστε μιλάμε για έναν «μαραθώνιο» αγώνων, σε μια κατηγορία που πέρυσι την ζήσαμε μόλις για επτά παιχνίδια. Ουσιαστικά, λοιπόν, ξεκινάμε πάλι από την αρχή με τους στόχους που είχαμε θέσει πριν από έναν χρόνο. Να παίξουμε δηλαδή καλό ποδόσφαιρο, το οποίο να το χαρούμε και εμείς, όπως και ο κόσμος που θα μπορεί να μας βλέπει και βέβαια να προωθήσουμε ακόμα περισσότερα παιδιά από τις Ακαδημίες μας. Ηδη η αρχή έχει γίνει στα φιλικά παιχνίδια, όπου παίρνουν μέρος και παίκτες που έχουν γεννηθεί το 2005. Εχουμε μπει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας μας, η εικόνα που έχουμε και εγώ και οι συνεργάτες μου από την ομάδα είναι θετική και ελπίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι για το ξεκίνημα».