Η αρχή έγινε...

Η ομάδα μας έφυγε νικήτρια από το γήπεδο της Μεταμόρφωσης επικρατώντας με 2-0 της Λυκόβρυσης, κατακτώντας τους πρώτους της βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα. Μια νίκη που ήρθε στο πιο κομβικό σημείο για μας και πλέον επιτρέπει στη Δάφνη Π.Φαλήρου να βλέπει με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του φετινού μαραθωνίου.

Η ομάδα μας άνοιξε το σκορ στο 27ο λεπτό με ωραίο σουτ του Χριστοπούλου έξω από την περιοχή, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε με παρόμοιο τρόπο ο Χοτζάι πέντε λεπτά πριν από το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας διαχειρίστηκε το προβάδισμα στο σκορ, ενώ είχε και δοκάρι με τον Κωνσταντινίδη στο 72ο λεπτό.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου): Κέμπας, Γεωργόπουλος, Γαλακτίδης (58' Θανόπουλος), Σουλιώτης (70' Κρασνίκι), Σιαδήμας, Πανταγιάς (85' Κορρές Π.), Γιαννίκος, Τασιούδης, Παπαχρήστος (58' Μπογκτάνι), Πετράκης, Παγκας (85' Μπαρδάνης).

ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ (Βαγγέλης Σάπκας): Μπότος, Ιωαννίδης, Κοντομάνος, Κοθράς, Χριστόπουλος, Λυκουρόπουλος, Χοτζάι (85' Βλαχάκης), Γιαννούλης, Φέρτης (85’ Ευθυμίου), Ποζίδης (60' Καλαμάτας), Κωνσταντινίδης (75' Σίμος).