ΠΙΤΑ 2020

Ήταν μια λαμπρή βραδιά, όπως αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου μας.

Η Δάφνη Π.Φαλήρου έκοψε την ετήσια πίτα της, στον κατάμεστο από κόσμο Πολυχώρο του δημαρχείου Π.Φαλήρου, τιμώντας ανθρώπους που έχουν σημαδέψει με την παρουσία τους, όχι μόνο την ομάδα μας, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της ομάδας μας, κ.Αντώνης Αλιμπέρτης, αναφέρθηκε στη νέα προσπάθεια που γίνεται στην πρώτη ομάδα με την προώθηση παιδιών από την Ακαδημία μας, ενώ παράλληλα στάθηκε και στην πρότυπη οργάνωση των τμημάτων υποδομής. Τέλος δεν θα μπορούσε να μην γίνει αναφορά στο κοινωνικό έργο που συντελεί η Δάφνη Π.Φαλήρου, στηρίζοντας οργανώσεις, αλλά και συνανθρώπους μας που έχουν την ανάγκη όλων.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν τμήματα της Δάφνης Π.Φαλήρου, που στην περυσινή αγωνιστική σεζόν ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους, καθώς και αθλητές του συλλόγου μας που εισήχθησαν στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Επίσης έγινε ειδική αναφορά στην επιτυχημένη παρουσία του τμήματος softball, καθώς και στη νεοσύστατη ποδοσφαιρική ομάδα Γυναικών.

Τέλος, η Δάφνη Π.Φαλήρου, τίμησε τον κ.Τάκη Λεμονή, για την συνολική προσφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής, τον οποίο και ευχαριστούμε που αποδέχτηκε την πρόσκλησή μας για να παραβρεθεί στην ετήσια γιορτή του συλλόγου μας. Η οικογένεια της Δάφνης Π.Φαλήρου θα ήθελε να ευχαριστήσει επίσης, τον βουλευτή κ. Διονύση Χατζηδάκη, το δήμαρχο Π.Φαλήρου, κ. Γιάννη Φωστηρόπουλο και όλους εκείνους που μας τίμησαν με την παρουσία τους τη φετινή μας εκδήλωση.

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Go to Top