Με μια πολύ όμορφη γιορτή, την Παρασκευή 7/6, ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ομάδας η αγωνιστική σεζόν 2023-2024.

Περισσότεροι από 300 αθλητές του Συλλόγου, μαζί με τους γονείς τους, ήταν εκεί για να ακούσουν τους καλεσμένους μας, να παραλάβουν τα αναμνηστικά τους μετάλλια, να χειροκροτήσουν τους συμπαίκτες τους και τα τμήματα που διακρίθηκαν, αλλά και να συμμετάσχουν σε ένα πρωτότυπο παιχνίδι στο τέλος αυτής με πολλά δώρα.

Στην εκδήλωση, που παρουσίασε ο Πρόεδρος του «Α.Ο. Δάφνη Π.Φαλήρου» κ. Γρηγόρης Γραμματίκογλου, παρευρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. του Συλλόγου και το όλο το προσωπικό της Ακαδημίας μας. Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Δήμαρχος της πόλης κ. Γιάννης Φωστηρόπουλος καθώς και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτριος Μπόγρης, κ. Χαράλαμπος Παπακωστόπουλος και κ. Αλ. Πανταζής.

Από τις πολλές βραβεύσεις των τμημάτων μας, σίγουρα ξεχώρισαν η απονομή του Κυπέλλου Ήθους στην ανδρική μας ομάδα, για την παρουσία της στην Α΄Κατηγορία Αθηνών όπως και η κατάκτηση του βραβείου Fair Play από τα τμήματα μας Κ15 2009 και Κ13 2011 κατά τη συμμετοχή τους στο Διεθνές τουρνουά Ακαδημιών Elite Neon Cup στην Πάφο της Κύπρου.