Μπαίνουμε σε ρυθμούς πρωταθλήματος.

Η εβδομάδα που ξεκίνησε είναι ιδιαίτερα σημαντική, όχι μόνο για την Δάφνη Π.Φαλήρου, αλλά για όλο το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, καθώς μπαίνουμε πλέον σε ρυθμούς πρωταθλήματος, έπειτα από σχεδόν έντεκα μήνες.

Η ομάδα μας έκλεισε τον κύκλο των φιλικών της αγώνων το περασμένο Σάββατο, επικρατώντας με 2-0 του Π.Φαλήρου και από σήμερα κιόλας τεχνική ηγεσία και παίκτες εστιάζουν στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για την Α’ ΕΠΣΑ με αντίπαλό την Αγ. Παρασκευή.

Η γενική εικόνα από τα τεστ προετοιμασίας κρίνεται από όλους θετική, όμως τώρα μπροστά μας έχουμε την μεγάλη πρόκληση του πρωταθλήματος, όπου σαφώς τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου, ο προπονητής της Δάφνης Π.Φαλήρου, Βαγγέλης Σάπκας, χρησιμοποίησε τους Μπότο, Κοθρά, Καραβίδα, Ιωαννίδη, Κοντομάνο, Λυκουρόπουλο, Γιαννούλη, Χοτζάι, Φέρτη, Κωνσταντινίδη, και Ευθυμίου.

Επίσης αγωνίστηκαν οι: Θωμαϊδης, Βλασερός, Τελαντινίδης, Βλαχάκης, Καρυπίδης, Καλαμάτας και Πυλαρινός. Τα γκολ της ομάδας μας σημείωσαν οι Ιωαννίδης και Βλασερός.