2η αγωνιστική Α’ ΕΠΣΑ Δάφνη Π.Φαλήρου - ΑΟ Περιστερίου 2-4

Παρά την προσπάθεια των παικτών μας, δεν στάθηκε δυνατό να αποφευχθεί η δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από τον ΑΟ Περιστερίου με 4-2 στο «Σωτ. Αγγελόπουλος».

Η ομάδα του Περιστερίου πήρε κεφάλι στο σκορ στο 6ο λεπτό με τον Λειβαδά, ενώ η Δάφνη Π.Φαλήρου κατάφερε να ισοφαρίσει στο 32’ με σουτ του Χοτζάι, μετά από ασίστ του Κωνσταντινίδη. Πριν το τέλος του ημίχρονο, ο ΑΟ Περιστερίου κατάφερα να πετύχει δύο τέρματα, στο 41’ με τον Μπούζα και στο 43’ με τον Χίο. Το 4-1 έγινε από τον Νένδο στο 55’, ενώ η ομάδα μας κατάφερε να μειώσει με τον Φέρτη στο 77’. Στα λεπτά που απέμεναν οι παίκτες μας προσπάθησαν να μπουν ξανά στο παιχνίδι, όμως παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν το 4-2 έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρηση.

Οφείλουμε να αφήσουμε πίσω μας το ατυχές ξεκίνημα και να κοιτάξουμε μπροστά και στο επόμενο παιχνίδι, με στόχο να κάνουμε μια νέα αρχή στη φετινή μας προσπάθεια.

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ: Μπότος, Ιωναννίδης (70’ Βλαχάκης), Κοντομάνος (70’ Θωμαΐδης), Χριστόπουλο, Καραβίδας (57’ Κοζίδης), Γιαννούλης, Καλαμάτας, Λυκουρόπουλος (58’ Καρυπίδης), Φέρτης, Χοτζάι, Κωνσταντινίδης. ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Τσιώσης, Τρόκα, Κριτσωτάκης (85’ Βολυράκης), Ι. Μπούζας, Σετελάρι, Ζιαμπράς (83’ Μπαλαρίνης), Λειβαδάς (87’ Ζαφειράτος), Ζαφειράτος, Νένδος, Αθ. Μπούζας (56’ Τσιλεπής), Χίος (87’ Διονυσόπουλος).