Νέο Ξεκίνημα

Αν και το ξεκίνημα στη φετινή σεζόν δεν ήταν αυτό που θα θέλαμε, όσον αφορά στο αποτέλεσμα, η γενική εικόνα της ομάδας μας, όσον αφορά στη συνέχεια ήταν σίγουρα ενθαρρυντική.

Η Δάφνη Π.Φαλήρου, ηττήθηκε με 1-0 από την Ηρακλή Περιστερίου για την 1η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, σε ένα παιχνίδι που ήταν σαφώς καλύτερη, έχασε σημαντικές ευκαιρίες να πάρει εκείνη την πρόκριση, αλλά όλα στο τέλος κρίθηκαν από ένα σουτ. Παρόλα αυτά, η εμφάνιση μάς κάνει αισιόδοξους για αυτό που ακολουθεί. Αλλωστε, εφαρμόζοντας το πλάνο να βασιστεί η ομάδα στα παιδιά των Ακαδημιών της, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, στην αρχική ενδεκάδα βρέθηκαν τρεις παίκτες που ήταν γεννημένοι το 2000 (Καραβίδας), το 2001 (Ιωαννίδης) και το 2002 (Κωνσταντινίδης), ενώ άλλοι δύο (Μιρβελασβίλι 2001 και Βλαχάκης Ι. 2002) μπήκαν ως αλλαγή! Ετσι κρατώντας ως παρακαταθήκη την καλή εμφάνιση, συνεχίζουμε, καθώς είμαστε βέβαιοι ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας.

Δάφνη Π.Φαλήρου: Λαχανάς, Ιωαννίδης (69’ Βλαχάκης Ε.), Πάλλας, Καραβίδας, Λυκουρόπουλος, Μουχαμέντι, Κακαζής, Γιαννούλης (79’ Βλαχάκης Ι.), Μπεκατώρος (72’ Μιρβελασβίλι), Ποζίδης, Κωνσταντινίδης

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Go to Top